Meensel Kermis
 

Wat gebeurt er op Meensel Kermis?Shadow
Meensel kermis editie 2020

Meensel kermis editie 2020

Vrienden van de Kermis! De Kermisvrienden van Meensel hebben besloten om hun jaarlijkse kermis dit jaar niet te organiseren. De goesting was er zeker, maar een hardnekkig virus heeft er anders over beslist! Safety first en reikhalzend uitkijken naar editie 2021! En wie weet wat 2020 nog brengt …

Quiz editie 2018: alle info

Quiz editie 2018: alle info

Op donderdag 16 augustus wordt er weer uitgemaakt welke ploeg de quizkampioen van Meensel Kermis wordt. Beschik je over een gezonde dosis algemene kennis, stel dan een ploeg samen en kom je meten met al die andere quizploegen.

De ploegen bestaan uit minimum 4 en maximum 8 personen. Indien u met meer dan 8 personen bent, gelieve dan met 2 ploegen in te schrijven.

De inschrijving bedraagt € 20 per ploeg en er is een geldprijs voorzien voor alle deelnemende ploegen.

We starten om 20u in onze goed verlichte en verwarmde feesttent naast het Ontmoetingscentrum aan de Kapellekensweg te Meensel.

Voor meer info of om in te schrijven kan u steeds terecht op: * kermisvriendenmeensel@hotmail.com * 0497/85 04 30 of 0474/23 24 54

Indien het maximum aantal ploegen nog niet bereikt is, kan u de avond zelf nog inschrijven in de tent. U kan de inschrijvingen volgen via de facebookpagina van Meensel Kermis.

De Kermisvrienden hopen weer zoveel ploegen als voorgaande jaren te mogen begroeten en staan klaar om iedereen een gezellige avond vol denkplezier en ontspanning te bezorgen.

Meensel kermis 2017

Meensel kermis 2017

De kermiskoorts begint stilaan te stijgen in Meensel, want samen met de zomer komt Meensel Kermis er weeral aan!

Op donderdag 17/08/17 begint onze kermis traditiegetrouw met de Kermisquiz.

Vrijdag 18/08/17 starten we om 18u30 met een wielerwedstrijd voor wielertoeristen.

Vanaf 21u gaan dan weer alle remmen los op de befaamde “Halfoogstfuif” met optreden van “Xansation”, en met DJ Diederik die voor de muzikale omlijsting zorgt.

Zaterdagmiddag om 13 u. starten de Highlandgames in en rond de tent aan het O.C.

Zaterdagavond staat de eerste “Meensel Op Volle Toeren” op het programma met optredens van Sammy Baker (21u.) en Sabine (22u.). Van deze optredens kan je genieten met lekker streekbiertje in de hand!

Zondagnamiddag 20 augustus is er “3391 for Kids” met KLJ, gevolgd door de BBQ in samenwerking met KVLV.

Zondagavond sluiten we af met ons gezellig Kermiscafé met KH De Weergalm der Winghe vanaf 18u.

Ook dit jaar zullen er weer verschillende foorkramers van de partij zijn.

Het wordt een spetterende vierdaagse, waarop we jullie massaal hopen te mogen ontvangen!

meensel kermis 2015

meensel kermis 2015

Ook dit jaar belooft het een goed gevuld programma te worden tijdens de kermis.

Donderdag 20 augustus starten we traditiegetrouw met onze QUIZAVOND. Ieder jaar weer wordt onze tent overspoeld door kwisploegen en daar hopen we ook dit jaar natuurlijk weer op.Inschrijven kan via info@meenselkermis.be of bij de leden.

Vrijdag 21 augustus beginnen we met een wielerkoers voor wielertoeristen. 's Avonds hebben we de HALFOOGSTFUIF met een optreden van "LEVEL SIX" en daarna speelt DJ. DIEDERIK verder tot ........

Zaterdag 22 augustus starten we om 14u met de HIGHLANDGAMES. Een uitgelezen gelegenheid voor de krachtpatsers (M/V) om hun kunsten te tonen. Later die avond volgt er de eerste editie van In The Mixxx - Midsummer.

Zondag 23 augustus,de laatste kermisdag,beginnen we om 15 uur met het roemruchte KLJ MEENSEL ON STAGE,waarna we vanaf 17 uur verdergaan met de BBQ i.s.m. KVLV. Ons KERMISCAFE sluit deze dag af met een optreden van "SEIZE THE DAY"

Natuurlijk zijn er tijdens deze dagen ook meerdere kermisattracties aanwezig zodat iedereen wel zijn gading vindt op MEENSEL KERMIS 2015!

Alle info of inschrijven kan via info@meenselkermis.be